İl Jandarma Komutanı Demir Eskişehir OSB’yi ziyaret etti

Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Metin Ünlü ile beraber Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti

İl Jandarma Komutanı Demir  Eskişehir OSB’yi ziyaret etti
14 Kasım 2023 Salı 16:09

Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Metin Ünlü ile beraber Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, Yönetim Kurulu Üyeleri Rıza Zeydan, Hamza Tınas ve Bölge Müdürü Erhan Tatar ile görüştü.

Eskişehir OSB bir cazibe merkezi haline geldi

Gerçekleşen ziyarette Başkan Küpeli, Eskişehir OSB’de yürütülen çalışmalar, projeler ve yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Başkan Küpeli, Eskişehir OSB’nin eksiksiz altyapı imkanları, uygun maliyeti ve geniş hizmet yapısıyla yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldiğini, özellikle İstanbul ve Marmara Bölgesindeki sanayi kuruluşlarının yeni yatırım noktası olduğunu belirtti.

Eskişehir ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz

Eskişehir ekonomisini sanayi bazlı büyümesine çok büyük katkı sağladıklarını aktaran Başkan Küpeli, “2023 yılının 10 aylık döneminde 32 yeni yatırımcımıza toplam 479 bin metrekarelik arsa tahsis gerçekleştirdik. Muhtemelen sene sonuna kadar 500 bin metrekarenin üzerinde bir alanı yatırımcılara tahsis etmiş olacağız. Yönetime geldiğimiz son 7 yıllık dönemde ise 324 yatırımcıya 4 milyon metrekarelik bir alanı tahsis ettik. Eskişehir ekonomisini özellikle sanayi bazlı büyümesine çok büyük katkı sağlamaktayız” diye konuştu.

Başkan Küpeli ve ekibine karakol teşekkürü

Eskişehir İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, şehrin ekonomik olarak gelişimine sunmuş oldukları katkılardan dolayı Başkan Küpeli ve ekibine teşekkür etti. İl Jandarma Komutanı Demir, Eskişehir’de göreve başladığı ilk günden itibaren tüm kurumlarla uyum içerisinde çalıştıklarını iletti. Eskişehir OSB yönetiminin İmişehir’de yapımı devam eden jandarma karakol binası için kendilerine büyük destek verdiğini belirten Demir, görev sorumluluk sahası içindeki tüm alanlarda sanayi ve iş dünyasının rahat ve huzur içinde üretim yapması konusunda ellerinden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceklerini söyledi. Demir, bundan sonraki süreçte Başkan Küpeli ve ekibiyle iş birliği içinde çalışacaklarını aktardı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.