Erdoğan Eskişehir adayını açıklayacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan aralarında Eskişehir’in de bulunduğu büyükşehir adaylarını Pazar günü açıklayacak.

Erdoğan Eskişehir adayını açıklayacak
05 Ocak 2024 Cuma 12:16

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkan adaylarının duyurulacağı tarihleri açıkladı. Erdoğan, İstanbul adaylarını 7 Ocak Pazar, Ankara adaylarını 15 Ocak Pazartesi günü açıklayacaklarını söylemişti. AK Parti İL Başkanı Süleyman Reyhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Eskişehir adayının da Pazar günü Erdoğan tarafından açıklanacağını söyledi. Reyhan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiri ile 7 Ocak 2024 Pazar günü yapacağı açıklamada Eskişehir'imizin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday'ını açıklayacak.

Sürpriz olacak mı?

İYİ Parti’den AK Parti’ye geçen Nebi Hatipoğlu’nun Eskişehir adayı olarak açıklanması bekleniyor. Öte yandan adaylık konusunda sürpriz olabilecek isimlerde yok değil. AK parti Cephesi Hatipoğlu’nun adaylığına kesin gözüyle bakarken, Nabi Avcı ve Nadir Küpeli isimlerinin de hala masada olduğu konuşuluyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.