Eskişehir'deki okullarda temizlik alarmı

Eskişehir Eğitim Sen Şube Başkanı Sertaç Durdu, pek çok okulda temizlik sorunu yaşandığına dikkat çekerek, uyardı: Salgın hastalıklar ile ilgili biran önce gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyoruz

Eskişehir'deki okullarda temizlik alarmı
05 Ocak 2024 Cuma 12:33

Durdu, Eskişehir' de öğrencilerin birçoğu hastalık sebebiyle okullara gelemediğini belirterek, “Okullarda hijyen sorunu yaşanıyor. Aldığımız bilgilere göre temizlik personeli ve temizlik malzemesi eksikliğinden kaynaklı birçok okul binası yeterli sıklıkla temizlenemiyor. Pek çok okulda temizlik için ilk sırada sayılan sıvı sabun bile bulunmuyor. Tuvalet kağıdı birçok okulda yok. Bu tarz hijyen malzemelerinin eksikliğiyle beraber yeterince temizlik yapılamayan okullarda salgın hastalıkların giderek yaygınlaştığı ve öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim alabilmelerini zorlaştırdığı gerçeğiyle karşı karşıyayız. Eğitim Sen olarak, eğitime yeterli bütçenin ayrılmasını ve salgın hastalıklar ile ilgili biran önce gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.