ERBALDER’den Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Eskişehir Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği (ERBALDER) Başkanı Neziha Bilen ve dernek üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

ERBALDER’den Başkan Büyükerşen’e ziyaret
29 Eylül 2021 Çarşamba 14:27

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ERBALDER üyelerini ağırladı. Rumeli ve Balkan camiasında geleneğin yeni nesil göçmenlere aktarılarak geleceğe taşınmasını hedeflediklerini ifade eden ERBALDER Başkanı Neziha Bilen “ERBALDER olarak, ulusal ve uluslararası projeler üretmek için şeffaf, güvenilir, sosyal sorumluluk bilincine sahip, yüzü bilgiye dönük aktif bir kurum olmayı hedefledik. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Balkan göçmenlerinin yaşadığı bu şehirde hayata geçirdiğiniz projeler için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Eskişehir’in kent belleğinde önemli bir yere sahip olan Rumeli ve Balkan kültürünün yaşaması için yapılacak çalışmalara katkı vermekten dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, Eskişehir Rumeli Balkan Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.