Büyükşehir kırsalda çalışmalarına aralıksız devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından asfalt sathi kaplama çalışmaları Mahmudiye kırsalında devam ediyor.

Büyükşehir kırsalda çalışmalarına aralıksız devam ediyor
29 Eylül 2021 Çarşamba 14:58

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Mahmudiye İlçesi, Tokathan Mahallesi ve Güllüce Mahallesi arasında yaklaşık 4 kilometre uzunluğundaki yolun asfalt sathi kaplama yapımına başladı. Mevsim şartlarına bağlı olarak yolda meydana gelen bozuk kısımların altyapısını tamamlayan ekipler asfalt kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Mahalle sakinleri yol çalışmalarından dolayı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ettiler. Ekipler iş programı çerçevesinde diğer ilçelerde de programda olan mahalle yollarında çalışmalara devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.