EOSB’den Eskişehirspor’a moral kahvaltısı

Balıkesirspor maçı öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolcularla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Küpeli, “Sizlere inanıyoruz. Elinizden gelenin çok daha fazlasını yapmaya çalıştığınızı biliyoruz. Eminim ki bu sıkıntılı süreç geride kalacak. Eskişehirspor kulübüyle, sporcularıyla ve taraftarıyla hak ettiği yere gelecektir” dedi.

EOSB’den Eskişehirspor’a  moral kahvaltısı
20 Aralık 2019 Cuma 14:44

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, ligin 16. haftasında kendi sahasında oynayacağı kritik Balıkesirspor maçı öncesi organize sanayi bölgesi olarak yönetim, teknik heyet ve futbolculara kahvaltı verdi. Kahvaltıda bir konuşma yapan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören sıkıntıların birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağını kaydederek,  “Birlik ve beraberlik ruhunun artarak devam etmesini istiyoruz. Bu bağlamda yapmış olduğumuz ziyaretlerin geri dönüşümlerini alıyoruz. Birlik ve beraberlik sağlandığı zaman bunun yansıması sahaya ve kulübe farklı olacaktır. Kulübümüzü inşallah bulunduğu zor koşuldan çıkartıp, hepimizin hayal ettiği hedeflere ulaştıracağız. Nadir Beye ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı  camiamız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Küpeli: Sizlere güveniyoruz

EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehirspor’un doğru kişiler tarafından yönetildiğini belirterek, “Balıkesirspor maçı dolayısıyla sayın başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve Eskişehirspor’umuzun değerli futbolcularıyla birlikte kahvaltıda beraber olmak istedik. Sayın başkanı uzun yıllardır tanırım. Dürüst kişiliğine, tüccarlığına ve iş bilmesine kefilim. Biz bu yönetime ve sizlere güveniyoruz. Elinizden gelenin çok daha fazlasını yapmaya çalıştığınızı biliyoruz. Eminim ki bu sıkıntılı süreç geride kalacak.  Biz organize sanayi bölgesi olarak sizlerin yanındayız. Eskişehirspor kulübüyle, sporcularıyla ve taraftarıyla gerçekten Süper Lig’i hak eden bir kulüp. Temennimiz bu sezon  ligde kalıp sonraki sene şampiyonluk yaşamak” dedi.  Başkan Küpeli,  Balıkesirspor maçı öncesi teknik heyet ve futbolculara başarılar dileyerek,  galibiyet beklediklerini belirtti.  

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde gerçekleşen kahvaltıya Başkan Vekili Metin Saraç, yönetim kurulu üyeleri Rıza Zeydan, Yavuz Ayva, Hamza Tınas ve denetim kurulu üyesi Hikmet Çetin de katıldı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.