EOSB Başkanı Küpeli Tapu Kadastro 17. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı

Tapu Kadastro 17. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Bölge Müdürü Cevdet Kılıç'tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

EOSB Başkanı Küpeli Tapu Kadastro 17. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı
21 Eylül 2023 Perşembe 14:40

Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç’ı ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bölge Müdürü Kılıç ile kurum içerisindeki birimleri gezen Başkan Küpeli, yeni hizmet binasının çağın gereklerine uygun son derece modern olduğunu ifade ederek, “Tapu Müdürlüklerimiz vatandaşlarımızın en yoğun işlem yaptığı kamu kurumlarımızın başında geliyor. Eski tapu müdürlüğü hizmet binası artık bu talebe karşılık veremiyordu. Yeni hizmet binası gerek mimari yapısı gerekse sunulan teknolojik imkanları ile son derece vizyoner ve çağın gereklerine uygun olarak inşa edilmiş. Vizyoner bir duruş sergileyen Bölge Müdürümüzü ve ekibini tebrik ederim” dedi.

Bölge Müdürü Kılıç’tan “weptapu” uygulaması hakkında da bilgi alan Başkan Küpeli, “e-devlet uygulamasıyla tapu işlemleri artık vatandaşın, şirketlerin ve bizim gibi yoğun tapu işlemi yapan kurumların bilgisayarlarına ve parmaklarının ucuna taşında. Açıklanan rakamlarda vatandaşın “weptapu” uygulamasına olan güvenini de ortaya koyuyor. Gelişmiş ülkelere yakışan bir modelin ülkemizde uygulanıyor olması bizleri gururlandırdı. Çağımızda en değerli şey artık zaman, kamu kuruluşlarımız ne kadar çok hizmeti e-devlet sistemine taşırlarsa o kadar verimli ve tasarruflu çalışmaya başlayacaklardır. Bu tür hizmetleri takdirle karşılıyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, yeni hizmet binası ile vatandaşlara daha iyi imkanlarda hizmet sunduklarını belirtti. İşlemleri hızlandırma adına dijitalleşmeye büyük önem verdiklerini aktaran Bölge Müdürü Kılıç, kurum bünyesinde uygulamaya geçirilen e-arşiv, e-haciz, e-terkin, e-ipotek, ve wep başvuru ile vatandaşlara, şirketlere ve kurumlara büyük faydalar sağladıklarını ve zaman kazandırdıklarını iletti. Bölge Müdürü Kılıç, “Tapu müdürlüklerindeki birçok işlem e-devlet uygulamasına taşınmış durumda, özellikle web tapu uygulamasıyla vatandaşlarımız, şirketler ve OSB gibi yoğun tapu işlemi yapan kuruluşlarımız artık birçok işlemlerini web uygulamalarımız ve internet üzerinden gerçekleştiriyorlar. Bu sayede işlemler çok hızlandı. Eskişehir’deki vatandaşlarımızın bu hizmeti daha çok kullanmaları onlara büyük kazanç ve zaman tasarrufu sağlayacaktır” ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.