“2. Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarını ziyaret eden Büyükerşen, stant açan kurum ve kuruluşların yetkililerinden bilgi aldı

ETO TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki “2. Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarını ziyaret eden Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, stant açan kurum ve kuruluşların yetkililerinden bilgi aldı.

“2. Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarını ziyaret eden Büyükerşen, stant açan kurum ve kuruluşların yetkililerinden bilgi aldı
21 Eylül 2023 Perşembe 14:46

Modern Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Rail Industry Show” Demiryolu Endüstrisi Altyapı ve Teknolojileri Fuarı, ETO TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun ilgi gördü.

raylı sistemler sektöründe faaliyet gösteren yurtiçi ve yurt dışından 60'ın üzerinde katılımcı yer alırken, AB ülkeleri başta olmak üzere Orta Asya ve Yakın Doğu'dan satın alma heyetleri de Türkiye'deki üreticilerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de fuara katılan kurum ve kuruluşların açtığı stantları tek tek ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı ve Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’nin eşlik ettiği Büyükerşen, Eskişehir Hafif Raylı Sistemler A.Ş. (ESTRAM) standını ziyaret ederek ESTRAM Genel Müdürü Hakan Murat Bayındır’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Metro İstanbul başta olmak üzere fuara katılan kurum ve kuruluşların stantlarını ziyaret eden Büyükerşen, görevlilerden bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.