Vali Aksoy’dan belediye başkanlarına iade-i ziyaret

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği görevine atanan Sayın Vali Hüseyin Aksoy, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

Vali Aksoy’dan belediye başkanlarına iade-i ziyaret
21 Eylül 2023 Perşembe 14:57

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın’dan Eskişehir’e atanan Sayın Vali Hüseyin Aksoy’u, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç makamında ziyaret etmişlerdi. Vali Aksoy bu ziyaret sonrasında temaslarını sürdürüyor. Önce Odunpazarı Belediyesi’ni ziyaret eden Aksoy,  Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı bulunduğu yerden daha iyi bir konuma taşıma noktasında birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini kaydetti. Vali Aksoy, konuk severliği için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Vali Aksoy’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Kurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Kurt, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında Sayın Vali Aksoy’a bilgi verdi. Daha sonra Başkan Ataç’a iade-i ziyarette bulunan Vali Aksoy, Tepebaşı Beleidye Başkanı Sahmet Ataç ile makamında sohbet etti.  Eskişehir gündemine ve yapılan çalışmalara ilişkin sohbet edilirken,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, Vali Aksoy’a başarılar diledi. Aksoy da misafirperverliklerinden dolayı

Başkan Ataç’a teşekkür etti. Başkan Ataç, ziyaret sonunda Vali Aksoy’a Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile hazırlanan “Eskişehir: Kökleri Derinde Yepyeni Bir Şehir” kitabı ile Milli Mücadele’de Eskişehir ve 100. Yılında Eskişehir’in Kurtuluşu projesi kapsamında hazırlanan kitap serisini hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.