Entekno çalışanları, farkındalık için çöp topladılar

Eskişehir OSB’de faaliyet gösteren yeni nesil fonksiyonel malzeme teknolojisi şirketi Entekno Materials, Dünya Çevre Günü’nde farkındalık oluşturmak ve çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla çalışanlarıyla birlikte çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

Entekno çalışanları, farkındalık için çöp topladılar
09 Haziran 2023 Cuma 12:18

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Eskişehir OSB’deki 7’inci cadde üzerinde gerçekleşen etkinlikte 46,6 kilogram atık toplandı. Entekno Materials Genel Müdürü Dr. Oktay Uysal, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Dünya Çevre Günü’nde çalışanların ve çocuklarının katıldığı bir yarışma düzenleyerek çevre bilincini yaygınlaştırmak için önemli bir adım attıklarını ifade etti. Uysal, “Onların sağladığı resimler, atıklardan üretilmiş çeşitli eşyalar, süsler, yazı vb. fabrikamızda sergilendi ve her bir katılımcıya ödülleri dağıtıldı. Bu hediyelerle gençlerimizin, çocuklarımızın doğayı ve çevreyi daha da sevmesini ve korumasını teşvik etmeyi amaçladık. Ödüllerin dağıtılmasının ardından, birlikte toplu bir fotoğraf çekimi yaparak bu anı ölümsüzleştirdik ve Entekno ailesinin bir parçası olmanın gururunu yaşadık” dedi. Çalışmalarında sürdürülebilirliğe ve doğa dostu çalışmaları odaklandıklarını aktaran Uysal, “Bu etkinlik sayesinde, çevremize biraz daha temizlik katılabilmenin, toplumu bilinçlendirmenin mutluluğunu yaşadık. Söz konusu sürdürülebilirlik ve toplumsal duyarlılık çalışmalarına sadece özel günlerde değil her zaman olduğu gibi devam ettireceğimize tekrar söz verdik ve kuruluşumuzun ajandasında yer alan çalışmalara devam etmekteyiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.