Erman Gölet belediye başkanlığına aday

Uzun süredir yerel seçimler için hazırlandığı yönünde kulis bilgileri ile gündeme gelen CHP eski il başkanı Erman Gölet tecrübeli gazeteci Murat Taşkın’a konuştu: Gölet “yerel seçimlerde adayım” dedi.

Erman Gölet belediye başkanlığına aday
09 Haziran 2023 Cuma 12:31

CHP’nin tanınan isimlerinden Erman Gölet yerel seçimlerde aday olduğunu ifade etti. Gölet tecrübeli gazeteci Murat Taşkın’a konuştu. Taşkın, Erman Gölet ile konuşmasını köşesine taşıdı. Taşkın köşesinde şu ifadelere yer verdi: Erman Gölet aradı…
-“Valla ben 25 yıl memurluk yaptım. Memuriyetten ayrıldığımda borçlu ayrıldım. Ben nerede yanlış yapmış olabilirim ki?” diye espri yaptı…
-“Demek ki bir yerlerde bir yanlış yapmışsın” dedik espriyle…
***
Ardından da seçim sonuçlarını sorduk.
Erman Gölet seçim öncesi sahada olduğunu söyledi…
Sahada ise CHP’nin kırsalı ihmal ettiğine bizzat şahit olduğunu ifade etti.
***
Mahalli seçimlere yönelik bir düşüncesinin olup olmadığını sorduğumuzda ise kısa ve net konuştu ve şunu söyledi:
-“Ben mahalli seçimlerde adayım. Her seçimde ben düşünecek değilim ya, biraz da başkaları düşünsün”

Erman Gölet kimdir?

1961 Eskişehir doğumlu Erman Gölet, 1983 yılında Anadolu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 1986 – 2000 yılları arasında İller Bankası’nda İnşaat Başmühendisliği görevinde bulundu. 1996 – 2010 yılları arasında, 14 yıl boyunca İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanlığı görevini yürüttü. 2000 – 2008 yılları arasında Odunpazarı Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Gölet, ayrıca Enerji-Sen kurulduğunda genel merkez yönetiliciliği görevinde de bulundu. Gölet halen İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkezi Danışma Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Gölet, şimdiye kadar mesleğiyle ilgili onlarca konferans, panel ve sempozyumun danışma, bilim ve düzenleme kurullarında da yer aldı. 2010 yılında CHP İl Başkanlığına seçilen Erman Gölet, iki dönem bu göreve seçildi. 2013 yılı sonunda bu görevden istifa ederek CHP’de Odunpazarı Belediye Başkanı aday adayı oldu. Gölet, evli ve bir kız çocuk babası.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.