Destekler esnafa ulaşmaya devam ediyor

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında salgının yayılmasını önlemek için birçok önlem alan ve bu süreçte ihtiyaç sahiplerine de sosyal yardımlarını arttıran Büyükşehir Belediyesi, ‘Ramazan Paylaşmaktır’ adıyla başlattığı destek uygulamasında hayırseverlerin satın aldığı paylaşım kolilerini ulaştırmaya devam ediyor.

Destekler esnafa  ulaşmaya devam ediyor
06 Mayıs 2021 Perşembe 12:45

Büyükşehir Belediyesi, ‘Ramazan Paylaşmaktır’ diyerek market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden ve Üretici Marketlerden paylaşım kolisi satın alan vatandaşların desteklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Esnaf odaları aracılığıyla pandemiden etkilenen vatandaşlara Ramazan ayında da desteğe devam eden Büyükşehir Belediyesi son olarak, Eskişehir Seyyar Tuhafiye ve İşportacılar Odası, Terziler Sanatkârlar Odası ve Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası’na yardım paketlerini ulaştırdı.

Eskişehir Seyyar Tuhafiye ve İşportacılar Odası Ali Safa Şen, Terziler Sanatkârlar Odası Süleyman Döner, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası Fethi Özkara, odalarına kayıtlı ihtiyaç sahibi üyelerine erzakları ulaştıracaklarını belirterek, erzak kolisi alan hayırsever vatandaşlara ve kendilerine erzakları ulaştıran Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Hayırsever vatandaşların market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden ve Üretici Marketlerden ‘Ramazan Paylaşmaktır’ kolisi alarak bir ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürebileceğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, vatandaşlara erzakları ulaştırılmaya devam edeceklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.