Çifteler kurtuluşu kutladı

Çiftelerin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl Dönümü Programı Çifteler pazar meydanında gerçekleşti.

Çifteler kurtuluşu kutladı
20 Eylül 2022 Salı 00:00

Program mehter takımının yürüyüşü ve gösterisiyle başladı. Kuran-ı Kerim Tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programın açılış konuşmasını Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık yaptı. Protokol konuşmaları sonrası program Eskişehir'in ses sanatçısı Mithat Körler ve Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Ahmet Şafak konseriyle son buldu.

Büyük bir coşkunun hakim olduğu programa; Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Ak Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İsmail Candemir, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Salim Acabay, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Aksoy, İl Protokolü, İlçe protokolü, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve çok sayıda sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.