CHP’Lİ SALLAREL, AK PARTİLİLERİ AVDANLILARA ŞİKAYET ETTİ

CHP’li Sallarel, “Küçük Sanayi sitesi şehrin önünü açacak, yeni yaşam alanı oluşmasını sağlayacak, bakanlık yetki versin diye dosya Ankara’da bekliyor öylece. Bunlardan dolayı da bir de CHP’li belediyeleri suçluyorlar. Bunları yapan AKP’nin İl Başkanı ve partisinin Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan” dedi.

CHP’Lİ SALLAREL, AK PARTİLİLERİ AVDANLILARA ŞİKAYET ETTİ
28 Ocak 2018 Pazar 10:48

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, İlçe Yöneticileri ile beraber Avdan Derneğini ziyaret etti. Avdanlılar’la bir araya gelen Sallarel, Büyükşehir Belediyesi’ndeki AK Partili meclis çoğunluğunun CHP’nin bu şehrin yararına olacak bütün projeleri engellediği, AK Partili temsilcilerin şehre gelecek hizmete karşı çıktıkları savunarak “Ilıca’da hali hazırda bitmiş bir baraj var. Su birikti hazır her şey,  oradan şehre su getirmek için boru döşenmesi gerekiyor. Yılmaz Hoca bu yüzden ödenek istedi, ödenek AKP’li Meclis Üyeleri tarafından Belediye Meclisi’nde reddedildi. O baraj sayesinde çeşmeden içilebilir kalitede su akacaktı, herkesin çeşmesinden tertemiz. Koskoca baraj var her şeyi hazır çıkıp buna su birikintisi diyorlar. Onlara oy verenlere de ihanettir bu” dedi.

Gelecek hizmetin önünü kesmeye kimsenin hakkı yok

 Sallarel bu engellemelerin sadece Ilıca Göleti’ne yönelik olmadığını pek çok yerde karşımıza çıktığını aktarırken sözlerine şöyle devam etti: “Küçük Sanayi sitesi şehrin önünü açacak, yeni yaşam alanı oluşmasını sağlayacak,  bakanlık yetki versin diye dosya Ankara’da bekliyor öylece. Bunlardan dolayı da bir de CHP’li belediyeleri suçluyorlar.  Bunları yapan AKP’nin İl Başkanı ve partisinin Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan. Biz bunları insanlara anlatmaya devam edeceğiz, halkımız da yapılan bu ihaneti, haksızlığı görüyor. Bu şehrin insanına gelecek hizmetin önünü kesmeye kimsenin hakkı yok. “

AKP’li temsilciler tatmin edici bir şey söyleyemiyorlar

Konuşmasında termik santralede değinen Sallarel, “Toplumun her kesimi buna karşı çıkıyor. Biz de her yerde yüksek sesle dile getiriyoruz bunu. AKP’li temsilciler tatmin edici bir şey söyleyemiyorlar. Buna rağmen bütün şehri görmezden gelerek santrali yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim gerçekten diyecek bir sözümüz kalmadı artık bunlara” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.