CHP Tepebaşı Gençlik Kolları Başkan Ataç'ı ziyaret etti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Gıcır ve yönetimi ile bir araya geldi.

CHP Tepebaşı Gençlik Kolları  Başkan Ataç'ı ziyaret etti
30 Mart 2023 Perşembe 14:24

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın siyasi parti temsilcileri ile temasları sürüyor.

CHP Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Gıcır ve yönetimi de Başkan Ataç’ı makamında ziyaret etti. Buluşmada Gıcır, göreve seçilmelerinin ardından sürdürdükleri faaliyetler hakkında Başkan Ataç’a bilgiler verdi. Gençliğin sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ataç da “Gençlerin siyasette görev alması çok önemli. Gençlik Kollarının çalışmalarını, hayata geçireceği projeleri, hedefleri dinledim. Gençlerin kısıtlanması, engellenmesi yerine ülke geleceğinde söz almalarını destekliyorum. Yeni yönetimine de çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gıcır da Başkan Ataç’a gençleri destekleyen projelerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


Etiketler; #ahmet ataç #CHP
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.