Yılmaz Hoca o listede

ORC Araştırma şirketi son 4 yılın 'en güvenilir' büyükşehir belediye başkanları anketinin sonuçlarını açıkladı. İlk üç sırada ise CHP'li belediye başkanları yer alırken, Büyükerşen %60.6’lık oy oranı ile ikinci sırada yer aldı.

Yılmaz Hoca o listede
31 Mart 2023 Cuma 11:57

ORC'nin anketine göre 2019-2023 tarihleri arasında en güvenilir 3 belediye başkanı Mansur Yavaş, Yılmaz Büyükerşen ve Ekrem İmamoğlu oldu.

ORC Araştırma şirketi son yaptığı araştırmada katılımcılara son 4 yılın (2019-2023) "En Güvenilir Büyükşehir Belediye Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları"nı sordu.

Son 4 yılın en güvenilir 3 belediye başkanı yüzde 62,8'le Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 60,6'yla Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve yüzde 59,1'le İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç aynı ankette 10’nuncu sırada yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.