CHP seçim öncesi yürüdü

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Eskişehir’deki belediye başkanları Odunpazarı Meydanı’ndan Ulus Anıtı’na kadar kol kola girerek, sloganlar eşliğinde yürüdü.

CHP seçim öncesi yürüdü
30 Mart 2024 Cumartesi 17:13

“Haydi Eskişehir Olalım” sloganı ile düzenlenen yürüyüşe CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve İbrahim Arslan, CHP İl Başkanı Talat Yalaz, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı. CHP İl Başkanı Talat Yalaz, yürüyüş sonrası yaptığı açıklamada, Eskişehirlilerle ve belediye başkanları ile gurur duyduklarını belirterek, partilileri 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde sandıklara sahip çıkmaya davet etti. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, üç aylık seçim kampanyasının sonuna geldiklerini söyleyerek, “Bu üç ayda hepinizin alın teri var. Eskişehir’i hiçbir zaman bırakmadık bundan sonra da bırakmayacağız. Atatürk’ün askerleriyiz” dedi.  
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise “Ne mutlu Eskişehirliyim” diyerek, seçim sürecinin olaysız geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.