CHP'li Arslan: Ne sizden ne de ağa babalarınızdan korkmuyor, kendimize ve halkımıza güveniyoruz

CHP’li Arslan, AK Parti Milletveili Nebi Hatipoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı “Bugünkü CHP, terör örgütleri, PKK yandaşları ile arasına mesafe koymamaktadır!” sözlerine tepki gösterdi. Arslan, "iğrenç, haksız ve hadsiz siyasetiyle, kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’ye, mensuplarına, yanı sıra CHP’ye gönül veren milyonlarca yurttaşımızı terör ve terör örgütleriyle ilişkilendirmeye kalkmış!" dedi.

CHP'li Arslan: Ne sizden ne de ağa babalarınızdan korkmuyor, kendimize ve halkımıza güveniyoruz
27 Aralık 2023 Çarşamba 20:36

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugünkü CHP, terör örgütleri, PKK yandaşları ile arasına mesafe koymamaktadır! 3-5 oy uğruna milletimizin hayati çıkarları ile ters düşmektedir. Dış güçlerin kuklası PKK/YPG’nin siyasi uzantıları ile kol koladır. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde tüm vatandaşlarımızdan rica ediyorum; verdiğiniz oyun kime ne fayda sağladığını lütfen iyi tartın! Verdiğiniz oyun kime hizmet ettiğini iyi düşünün! Yüce milletimizin ferasetine güvenimiz her zaman ki gibi tamdır!” demişti. Hatipoğlu’nun sözlerini iğrenç ucuz, hadiz ve haksız olarak yorumlayan CHP Milletvekili İbrahim Arsalan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Milletvekili seçildiği günden bu yana yaptığı açıklamalar ve nihayetinde gerçekleştirdiği siyasi tavrı ile oradan oraya savrularak, kendini gündemde tutmak için her türlü yolu deneyen; dünün İYİ Parti’lisi, bugünün AKP’lisi Nebi Hatipoğlu; yeni gittiği partisinin 21 yıllık kesintisiz tek başına iktidarında, geçmişte terörle mücadele konusunda yapılan-yapılmayan ne varsa aynaya bakıp yüzleşmek yerine, hamaset yaparak şehitler üzerinden ucuz, iğrenç, haksız ve hadsiz siyasetiyle, kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP’ye, mensuplarına, yanısıra CHP’ye gönül verenmilyonlarca yurttaşımızı terör ve terör örgütleriyle ilişkilendirmeye kalkmış!

Bunu yapılacak yerel seçimle de ilişkilendirerek “CHP ve CHP belediye başkan ve adaylarına verilecek oyun kime hizmet edeceğini iyi düşünün” ifadesiyle bugüne kadar başkanlarımızdan yana açık ara tavır koyan ve koyacak olan Eskişehir’li hemşehrilerimize de saygısızlık yapmıştır!

herkes haddini bilsin! CHP’nin nereden gelirse gelsin her türlü teröre ve terör örgütlerine karşı dünde, bugünde tavrı nettir bunu ortaya koymaktadır.

“Suudi Kral için milli yas ilan edip Mehmetçiklerimiz için etmeyenlerin peşine takılacak bir CHP yok, olmayacak.” Ne şeytanlıklarla muhatap olacağımızı görüyoruz. Ne sizden ne de ağa babalarınızdan korkmuyor, kendimize ve halkımıza güveniyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.