CHP İl Başkanı Yalaz: Eskişehir’i ve Eskişehirlilerin oylarını korumalıyız

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için avukatlara çağrıda bulunan CHP İl başkanı Talat Yalaz, “Bizimle birlikte seçim güvenliğini sağlamak için çalışmak isteyen meslektaşlarımız bize ulaşabilir veya sosyal medya hesaplarımızda bulunan katılım formunu doldurabilirler. Seçim güvenliğini sağlamak adına meslektaşlarımızı aramıza katılmaya, şehrimiz ve demokrasimiz için birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Yalaz: Eskişehir’i ve Eskişehirlilerin oylarını korumalıyız
09 Şubat 2024 Cuma 14:07

Seçim çalışmalarına katılan gönüllü avukatların seçim güvenliği için önemine vurgu yapan Yalaz, “Yıllardır gerek yerel gerek genel seçimlerde emek harcayarak Eskişehir’in kazanımlarını ve demokrasimizi koruyan gönüllü avukat meslektaşlarımızın çok önemli bir payı bulunmaktadır. Seçimlerin tamamında gecesini gündüzüne katarak okullarda, adliyede görev alan Eskişehir’in Gönüllü Avukatları’nın emekleriyle sandıklarda çıkan sorunların tespitiyle hızlı ve etkin şekilde çözümü sağlandı. Eskişehir’in Gönüllü Avukatları’nın seçim güvenliği çalışmaları sayesinde şehrimizde seçim ilişkin hiçbir şaibe yaşanmasına fırsat verilmemiştir. Eskişehirliler kullandıkları oyların sonuca yansıyacağını bilmenin verdiği güvenle sandıklara gidiyorlar Bu güven Eskişehir’in Gönüllü Avukatları’nın yapmış olduğu seçim güvenliği çalışmalarında kazandıkları tecrübeyle sağlanmıştır” dedi. 31 Mart yerel seçimleri içinde avukatlara çağrıda bulunan Yalaz, “31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan yerel seçimde de Eskişehir’in Gönüllü Avukatları’na çok önemli bir görev düşmektedir. Bu görev demokrasimizi, hukuku, Eskişehir’i ve Eskişehirlilerin oylarını koruma görevidir. Seçim güvenliğini sağlama konusunda edindiğimiz tecrübeyle birlikte 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde de oylarımızı meslektaşlarımızla birlikte koruyacağız. Bizimle birlikte seçim güvenliğini sağlamak için çalışmak isteyen meslektaşlarımız bize ulaşabilir veya sosyal medya hesaplarımızda bulunan katılım formunu doldurabilirler. Seçim güvenliğini sağlamak adına meslektaşlarımızı aramıza katılmaya, şehrimiz ve demokrasimiz için birlikte mücadele etmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Ali inceer - 3 ay önce
Bu CHP Eskişehir İl Başkanı Yavuz Hırsız ev sahibini bastırır misali Eğer bir hırsızlık arsızlık bekleyeceksen bunu önlem alacaksan bunu CHP'nin kendi içinde yap