CHP İl Başkanı Talat Yalaz: Cumhuriyet kentini cumhuriyet kadını yönetecek

CHP Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Talat Yalaz, oldukça iddialı konuştu. Yalaz Eskişehir’in talan edilmesine izin vermeyeceklerini belirterek, “Cumhuriyetin 100. Yılında, cumhuriyet kentini bir cumhuriyet kenti yönetecek. Bu şehri talan ettirmeyeceğiz” dedi.

CHP İl Başkanı Talat Yalaz: Cumhuriyet kentini cumhuriyet kadını yönetecek
27 Ocak 2024 Cumartesi 14:03

CHP Aday Tanıtım toplantısında konuşan CHP il Başkanı Talat Yalaz, Büyükerşen’in belediye başkanlığı yaptığı bir dönemde CHP il başkanı olmanın gururunu yaşadığını belirterek şöyle konuştu:

Bu kentin mimarı Yılmaz Büyükerşen’dir. Partiden tanıştırdığım herkese beni yılmaz hocam ile görüştürebilirsin ne mutlu bana ki onun belediye başkanlığı yaptığı dönemde il başkanlığı yapıyorum. Onun tecrübelerinden feyiz alma imkanı bulduğum için hayatım boyunca kendimi şanslı hissedeceğim. Bu şehri yani göz bebeğimizi yönetecek olan Büyükşehir belediye başkan adayımız Ayşe Ünlüce’yi de en iyi şekilde yetiştirmiştir. Ayşe başkan idarecilik yaptığı dönemde rüştünü ispat etmiştir. Cumhuriyetin 100 yılında cumhuriyet kendini bir cumhuriyet kadını yönetecektir. Çeyrek asırdı ranta karşı koruduğumuz şehrimizi korumaya devam edeceğiz. Eskişehir de yaşıyorum demenin gururu devam edecek. Bu şehrimizi talan ettirmeyeceğiz. El ele omuz omuza tüm Eskişehirliler ile birlikte kazanacağız. Bize düşen yoksulluk ve mutsuzluğun kimlerden kaynaklandığını anlatmak. Çalamadığımız kapı giremeyeceğimiz hane yok. Aksini bu ülkeyi sefalete iten iktidar mensupları düşünsün. Elimizdeki belediyelerin devamını sağlamak ile birlikte yeni belediyeleri de kazanacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.