ÇAKIRÖZER'DEN KARARMAN'A YANIT

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman'a CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözerden yanıt geldi.

ÇAKIRÖZER'DEN KARARMAN'A YANIT
02 Şubat 2020 Pazar 19:02

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Kararman'a CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözerden yanıt geldi. Utku Çakırözer'in Şehir hasatanelerini yangın merdivenlerini meclis gündemine taşıması ardından Kararman'ın yapmış olduğu açıklamalara Çakırözer,  "Sevgili Başkanım, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde acil durumda kullanılacak yangın merdivenlerinin personel kartı ile açılabildiğine ilişkin Eskişehir basınımızda çıkan haber üzerine Meclis Genel Kurulu’nda yaptığım konuşmamda hastanede özveriyle çalışan sağlık personellerimizi zan altında bırakacak herhangi bir ifadem olmamıştır.
Açıklamamda da dile getirdiğim gibi; sağlık hizmeti bir bütündür. Hastane içinde bulunan kişilerin güvenli bir biçimde tahliyesi için kullanılması gereken yangın merdivenleri hangi bölümde olursa olsun tüm sağlık personeli ve hastaneden hizmet alan tüm hasta ve hasta yakınlarının kullanımına açık tutulmalıdır." yanıtı vererek mecliste yapmış olduğu konuşmayı gönderddi. 
TBMM Genel Kurulu’nda yaptığım konuşmam ektedir:

ÇAKIRÖZER'İN O KONUŞMASI

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.