Büyükşehir’den Sivrihisar ve Günyüzü’ne anında müdahale

Yaklaşık bir haftadır orman yangınlarında bölgedeki ekiplerle birlikte söndürme çalışmalarında yer alan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumartesi günü Sivrihisar ve Günyüzü ilçelerinde yoğun yağıştan etkilenen vatandaşların da yardımına koştu.

Büyükşehir’den Sivrihisar ve Günyüzü’ne anında müdahale
08 Ağustos 2021 Pazar 13:17

7 Ağustos Cumartesi günü Sivrihisar, Günyüzü ve mahallelerinde etkisini gösteren yoğun yağış, Ankara Eskişehir karayolunu trafiğe kapattı. Sel suları ile yola toprakların gelmesi ise trafiğin kapandığı Sivrihisar Ortaklar ve İlören Mahalleleri arasındaki yol Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından açıldı. Ayrıca Oğlakçı Mahallesi’nde meydana gelen selden dolayı barakada mahsur kalan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi tarafından kurtarıldı. Mağduriyet yaşayan vatandaşlara müdahaleye hemen başlayan Büyükşehir Belediyesi bölgede yol açma, kurtarma ve su çekme çalışmalarını sürdürdü. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, İtfaiye Dairesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin koordineli olarak çalıştığı bölgede, selden etkilenen vatandaşlar ekiplere anında müdahale için teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.