Büyükşehir’den öğrencilere kırtasiye yardımı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 2018-2019 eğitim – öğretim yılında öğrenim hayatına başlayacak yardıma muhtaç öğrencilere kırtasiye desteği sağlıyor.

Büyükşehir’den öğrencilere  kırtasiye yardımı
26 Eylül 2018 Çarşamba 12:05

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2018 – 2019 yılında öğrenim hayatına başlayacak öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmak amacıyla kırtasiye yardımı yapıyor. Okul gereçlerini karşılayacak durumu olmayan ailelerin çocuklarına,Büyükşehir Belediyesi tarafından içinde defter, kalem, cetvel gibi okul malzemeleri bulunduran bir çanta hediye edildi. İçinde Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dilediği mektubu da barındıran çantalar Çifteler İlçesindeki öğrencilere dağıtıldı.  Çifteler’den sonra Eskişehir’in diğer ilçelerinde de kırtasiye yardımının yapılacağını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, okul çağındaki tüm çocukların her zaman yanlarında olduklarını ve onları her koşulda desteklemeye devam edeceklerini belirttiler.

       Okul malzemeleri içeren çantaları çocukları ile birlikte alan aileler ülkenin ekonomik anlamda zor günler geçirdiği günümüzde yaptığı bu güzel hizmet dolayısı ile Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.