Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Avukat Aydın Ünlüce kalp krizi geçirdi

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Avukat Aydın Ünlüce geçirdiği kalp krizi ve beyin kanaması sonrası tedavi altına alındı.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Avukat Aydın Ünlüce kalp krizi geçirdi
03 Mart 2023 Cuma 23:49

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Büyükşehir Belediyes Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'nin eşi Avukat Aydın Ünlüce geçirdiği kalp krizinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Aydın Ünlüce'nin tedavisi yoğun bakımda devam ettiği bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen sosyal medya hesaplarından;

'Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimiz, Genel Sekreterimiz Ayşe Ünlüce’nin değerli eşi Avukat Aydın Ünlüce geçirdiği kalp krizi ve beyin kanaması sonrası tedavi altına alındı.

Beraber yol yürüdüğümüz değerli kardeşim Aydın Bey’in en kısa sürede sağlığına kavuşarak aramıza döneceğine yürekten inanıyor, Ünlüce ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.' mesajını paylaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.