Büyükerşen’e mezun olduğu okulda karne sürprizi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle mezun olduğu Cumhuriyet İlkokulu’ndaki törene katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Törende okul idaresi tarafından öğrenci karnesi hediye edilen Büyükerşen, “Anılarım canlandı, çok mutlu oldum.” dedi.

Büyükerşen’e mezun olduğu okulda karne sürprizi
24 Kasım 2023 Cuma 15:53

Başkan Büyükerşen, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Tepebaşı ilçesi İhsaniye mahallesinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen kutlama törenine katıldı.

Sunucu öğretmenliğini Zeynep Duvarcı ve sunucu öğrenciliğini Zümra Aydın’ın yaptığı törende öğretmenler İpek Erdem, Ali Kabak, Necla Çalışkan ve Edip Yılmaz ile öğrenciler Hira Nal ve Emir Edişoğlu günün anlam ve önemini belirten şiirler okudular.

Okulun mezunlarından olan Başkan Büyükerşen törende yaptığı konuşmada duygu dolu anlar yaşadı. Anılarının canlandığını belirten Büyükerşen, öğrencilik yıllarında yaşadıklarını öğretmenler ve öğrencilerle paylaşarak, “Bugün burada mezun olduğum okulda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü tüm kalbi duygularımla kutluyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Büyükerşen’e Okul Müdürü Kenan Demirel ve Müdür Yardımcısı Aydın Akbıyık tarafından diploma ve çiçek takdimi yapıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Büyükerşen çektirilen fotoğrafların ardından ziyaretini tamamlayarak okuldan ayrıldı.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.