Büyükerşen: Saraçhane yolundayım

İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''YSK üyelerine hakaretten 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Siyasi yasak getirilen İmamoğlu’na Eskişehir’den destek yağarken verilen karar sert bir dille eleştirildi.

Büyükerşen: Saraçhane yolundayım
14 Aralık 2022 Çarşamba 19:23

Eskişehir'den siyasiler Ekrem İmamoğlu'na destek içeren mesajlar yayımladı.

Büyükerşen: Saraçhane yolundayım

Haktan, hukuktan, adaletten ve gerçeklerden uzak, siyasi baskı ile verilen bu ceza sevgili Ekrem İmamoğlu’na değil, hukukun üstünlüğüne inanan milyonlarca yurttaşımıza verilmiştir. Sevgili Ekrem kardeşime destek için Saraçhane yolundayım.

Ataç: Demokrasi tarihimizde kapkara ve utanç dolu bir sayfa açtı

Milletin iradesini yok sayanlar demokrasi tarihimizde kapkara ve utanç dolu bir sayfa açtı! İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun adalet mücadelesi hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, bağımsız yargıya inanan milyonların mücadelesidir. Ekrem İmamoğlu ve İstanbul halkının yanındayım.

Kurt: . Hukuk ve demokrasiyi ayaklar altına alan bu karara imza atanlar da talimatını verenler de hesap verecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza, 16 milyon İstanbullu'nun iradesine verilmiştir. Hukuk ve demokrasiyi ayaklar altına alan bu karara imza atanlar da talimatını verenler de hesap verecek!

Jale Nur Süll: Zalimin sonu yaklaştıkça, zulmü artar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na hukuksuz bir şekilde 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Saray'ın talimatıyla halkın iradesinin gasp edilmesini kabul etmiyoruz. Gel de Hz. Ali'nin sözünü hatırlama! "Zalimin sonu yaklaştıkça, zulmü artar." İki kez yenildikleri Ekrem İmamoğlu'na istinaf yolu açık olmak üzere, siyasi yasak ve  mahkumiyet kararı verilmesi ne denli korktuklarının kanıtıdır.

Çakırözer: Millet bu kumpasın hesabını sandıkta soracak!

Adalet, hukuk bir kez daha yok edildi! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza saray talimatıyla kurulan bir kumpastır! 16 milyonun iradesini yok saymaktadır! Millet bu kumpasın hesabını sandıkta soracak!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.