Eskişehir’de sahte alkol operasyonu

Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan operasyonda çok miktarda sahte alkol ve cinsel içerikli ürün ele geçirilirken olayla ilgili 2 kişi yakalandı.

Eskişehir’de sahte alkol operasyonu
15 Aralık 2022 Perşembe 10:41

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma gerçekleştirildi. Yaklaşan yılbaşı ile birlikte piyasada oluşacak talebi fırsata çevirmek isteyerek merdiven altı tabir edilen sağlıksız ortamlarda üretilen alkollü içkileri piyasaya sürmeye çalışan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda kent merkezinde bulunan 3 ikamet, 2 iş yeri ve 6 araçta arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucu 112 litre sahte/kaçak alkol, 250 adet alkol yapımında kullanılan aroma ve 111 adet cinsel içerikli ürün ele geçirildi. İlgili olduğu tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.