Büyükerşen deprem bölgesinde

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen depremin ağır hasar verdiği Malatya’da yöneticiler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükerşen deprem bölgesinde
22 Nisan 2023 Cumartesi 12:36

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen arife günü deprem bölgesine gitti. Deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ve ESKİ ekipleri ile birlikte ramazan ayının son iftarını yapan, Büyükerşen daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte vatandaşlar ile görüştü. Ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile birlikte deprem bölgesini gezerek bilgi alan Büyükerşen, Malatya Büyükşehir Belediyesine de ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Deprem bölgesindeki vatandaşların yanlarında olmayı sürdüreceklerini belirten Büyükerşen, “Depremin ilk gününden beri olduğu gibi bundan sonra da büyük acıyı yaşayan yurttaşlarımızın yanında olacağız. Büyük acıyı yaşayan tüm Malatyalılara bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.