Büyükerşen: Bugün yargılanan İstanbullu yurttaşlarımızın iradesi, umudu ve geleceğidir

31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Yılmaz Hoca’dan destek: Eskişehir olarak Sayın İmamoğlu’nun yanındayız

Büyükerşen: Bugün yargılanan İstanbullu yurttaşlarımızın iradesi, umudu ve geleceğidir
01 Haziran 2022 Çarşamba 09:48

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı dava Anadolu Adliyesi 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan İmamoğlu hakkında dört yıl bir aya kadar hapis cezası isteniyor. Eskişehir Büyükşehir Belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu’na destek çıkarak, “Bugün yargılanan sadece İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu değil, İstanbullu yurttaşlarımızın iradesi, umudu ve geleceğidir. Verilecek kararın siyasetten bağımsız, adil olacağına inancım tamdır.

Eskişehir olarak Sayın İmamoğlu’nun yanındayız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.