Bülent Ecevit anıldı

Vefatının 17. yıl dönümünde Bülent Ecevit'i kabri başında anıldı. Anmaya katılan Eskişehir ekibi çiçeği burnunda Genel Başkan Özgür Özel ile bir araya geldi.

Bülent Ecevit anıldı
05 Kasım 2023 Pazar 17:05

Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Bülent Ecevit’i kabri başında andı. Ecevit’in kabrini ziyarete gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelen grup Özel’e başarılar dilerken birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Ahmet Ataç, CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile merhum Başbakanımız Bülent Ecevit anmasında bir araya geldik. Yerelde ve genelde partimizi iktidar, Cumhuriyetimizin geleceğini aydınlık kılmak için Genel Başkanımızın önderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz açık olsun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Niyazi - 6 ay önce
Ne uyanık bunlar. Hemende özgur özelle fotoğraf karesine girmişler. Ne çabuk manevra yaptınız. Eskişehir e geldiğinde yužune bakmıyordunuz
Avatar
muhafız - 6 ay önce
ACABA NELER DÖNÜYOR YILLAR SONRA ECEVİT SEVGİSİ MANİDAR