Tüm Bel-Sen’de başkan belli oldu

KESK’e bağlı Tüm Bel Sen’in 8’inci Eskişehir Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel kurulda iki aday yarıştı.

Tüm Bel-Sen’de başkan belli oldu
05 Kasım 2023 Pazar 17:35

KESK’e bağlı Tüm Bel Sen’in 8’inci Eskişehir Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Taşbaşı Kırmızı Salon’da düzenlenen genel kurulda Gerçek Bilyaz İzgü ve Hidayet Konya yarıştı. Yarışın neticesinde Gerçek Bilyaz İzgü, seçimleri kazanarak Tüm Bel Sen Eskişehir Şube Başkanı seçildi.

“ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Tüm Bel Sen Eskişehir Şube Başkanı seçilen Gerçek Bilyaz İzgü, “Bugün çok heyecanlıyız. Sendikamızı daha güçlü daha demokratik haklarımızı elimize alacağımız ve daha güçleneceğimiz bir şekilde sendika kurmak istiyoruz. Demokratik bir yapı oluşturacağız. Şeffaflık bizim temel prensibimiz olacak. Kamu çalışanları adına biz genel olarak sendikamızda öncelikli olarak demokratik bir yapı oluşturmayı planlıyoruz. Yaşanılan sorunları birlikte değerlendirdiğimiz bir yapı halinde hareket edeceğiz. Kamu emekçilerinin genel anlamında haklarının gasp edildiği bir dönemdeyiz. Bununla ilgili tabi ki arkadaşlarımızla birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.