Başkan Kurt Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu’nu ağırladı

Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Başkan Kurt Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu’nu ağırladı
02 Ocak 2020 Perşembe 13:32

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu ile bir araya geldi. Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete, Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu’ndan Ali Umutgüler ve üyeler katıldı.

Başkan Kurt’a topluluk çalışmaları hakkında bilgi veren Umutgüler, Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu’nun 1992 yılında Avrupa’da kurulduğunu belirtti. 2013 yılından itibaren de Eskişehir’de de faaliyet gösterdiklerini söyleyen Umutgüler,  21-22 Mart 2020’de Eskişehir’de beşincisini düzenleyecekleri uluslararası katılımlı organizasyonları için Başkan Kurt’tan destek istedi. Umutgüler, geçtiğimiz yıl gerçekleştirdikleri organizasyonda kendilerine verdiği destekler için Başkan Kurt’a teşekkür etti.

Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Eskişehir’in tanıtımı için yapılacak her türlü çalışmaya destek verdiklerini söyledi. Başkan Kurt, Avrupa Tıp Öğrencileri Topluluğu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.