Kırmızı Şimşekler kampa gidiyor

Eskişehirspor, 2019-2020 sezonu ikinci yarısı için hazırlık kampını 3-12 Ocak tarihleri arasında Side'de gerçekleştirecek.

Kırmızı Şimşekler kampa gidiyor
02 Ocak 2020 Perşembe 15:45

10 günlük kamp dönemine girecek olan siyah-kırmızılılar iki hazırlık maçı yapacak. Bu kapsamda Eskişehirspor 7 Ocak Salı günü Almanya temsilcisi Hansa Rostock, 10 Ocak Cuma günü ise Fatih Karagümrük Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Kampa gidecek olan 39 kişilik kadro ise şu şekilde; Melih Ağa, Ekrem Kılıçarslan, Ebrar Yiğit Aydın, Alp Köseer, Berkay Dabanlı, Erdal Akdari, Mevlüt Çelik, Cemali Sertel, Mehmet Feyzi Yıldırım, Bedirhan Altunbaş, Hakan Aslantaş, Muhammed Yahya Akbulut, İbrahim Sissoko, Jesse Sekidika, Kamal Issah, Kıvanç Karakaş, Mehmet Özcan, Furgan Polat, Alperen Kocabaş, Buğra Çağlıyan, Onur Bayramoğlu, Tolga Yakut, Mete Kaan Demir, Hasan Ulaş Uygur, Emre Güral, İbrahim Halil Öner, Metehan Altunbaş, Furkan Balaban, Yiğit Utku Gök, Emir Omurtak, Sezgin Çolpan, Selman Çiftkanatlı, Bilal Ceylan, Bedirhan Akçay, Hamed Abiodun, Sunday Alimi, Doğukan Ünal, Berkay Tanır ve Göktuğ Ünüvar.

Eskişehirspor Eskişehir'de çalışmalarına 14 Ocak Salı günü başlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.