Başkan Küpeli: EDS’lerin sayısı ve denetimler artırılsın

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli İl Koordinasyon Kurulu toplantısında çevre yolundaki kazaları işaret ederek denetimlerin artması talebinde bulundu.

Başkan Küpeli: EDS’lerin sayısı ve denetimler artırılsın
31 Ekim 2023 Salı 20:58

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Vali Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılarak, çevre yolunda yaşanan trafik kazaları ve sonrasında yaşanan aksamalara dikkat çekti. Küpeli, pik saatlerde yaşanan aşırı trafik yoğunluğu yanı sıra meydana gelen kazalar nedeniyle de çevre yolunda uzun araç kuyruklarının oluştuğunu aktararak, kazaların önlenmesi için Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü’nden EDS’lerin sayısının ve denetimlerin artırılmasını talep etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.