Elif Gürkaynak Kadın Girişimciler Kurulunda yeniden başkan oldu

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nda Elif Gürkaynak güven tazeleyerek ikinci kez başkan olarak seçildi.

Elif Gürkaynak Kadın Girişimciler Kurulunda yeniden başkan oldu
01 Kasım 2023 Çarşamba 14:58

Eskişehir Ticaret Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nda seçimler tamamlandı. Seçim neticesinde Elif Gürkaynak, Cemile Bilge Koylu, Aslı Gökmen Benli, Melek Özaydemir, Arzu Yalçın, Merve Edizkan, Oya Sönmez, Arzu Akeler, Emine Nilgün Tezgöçen, Tuğba Çetintürk, Dergah Çakar, Duygu Özdemir Atabay, Gonca Yurtcan, Nilay Güneş Erdemir ve Serap Yıldırım TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’na kurul üyesi seçildi. Kurul seçiminin ardından da başkanlık seçimi yapıldı. Seçim sonucunda TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nda Elif Gürkaynak güven tazeleyerek ikinci kez başkan oldu. Gonca Yurtcan ise başkan yardımcılığı görevini tekrar üstlendi.

Kadın girişimciler kurulu daha büyük başarılara imza atacak

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak ve kurul üyeleri ilk ziyaretini Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e gerçekleştirdi. ETO Başkanı Metin Güler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ikinci kez TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı olarak Elif Gürkaynak’ı ve kurul üyelerini tebrik etti. TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun geçtiğimiz dönemde çok sayıda faaliyet gerçekleştirdiğini ve etkin bir şekilde çalıştığını belirten Güler, kurulun önümüzdeki dönemde daha büyük başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Yeni dönemde heyecanla ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz

TOBB Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak ise yeni döneme aynı heyecanla ve kararlılıkla başlayacaklarını belirterek, Eskişehir’de kadın girişimciliğini geliştirmek, kadın kooperatiflerinin ve işletmelerinin sayısını artırmak için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. Gürkaynak ayrıca kadın girişimcilere verdiği destekten dolayı ETO Başkanı Metin Güler’e teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.