Başkan Çalışkan: Halkımız festivale yoğun ilgi gösterdi

Türk Hava Kurumu Eskişehir Şube Başkanı Gökhan Çalışkan, THK’nin gerçekleştirdiği festivale Eskişehirlilerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Çalışkan: Halkımız festivale yoğun ilgi gösterdi
28 Ağustos 2023 Pazartesi 16:01

“Cumhuriyet'in ilanından kısa bir süre sonra Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emirleriyle kurulan Türk Hava Kurumu (THK); Türkiye'de havacılık sanayisini kurmak, havacılığın askeri, ekonomik, sosyal ve siyasal önemini anlatmak, askeri, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak amacıyla dün olduğu gibi bugün de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarını sürdürmektedir” diye konuşan Başkan Çalışkan, “Bu kapsamda Türk Hava Kurumu ailesi olarak Türk gençliğine havacılığı aşılamak için geçen sene ilkini düzenlediğimiz havacılık festivali bu senede 26-27 Ağustos tarihlerinde 1936 yılında kurulan dünyada eşi benzeri bulunmayan kamp alanımızda halktan büyük ilgi duyarak, yoğun bir katılımla gerçekleşmiştir. Festivalde vatandaşlarımız çeşitli yarışmalara, gösterilere, halk uçuşlarına ve konserlere eşlik ederek unutulmaz anlara şahit olmuşlardır. THK Eskişehir Şube Başkanı olarak yönetim kurulum adına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.