Eskişehir’de pahalı kitaplar için çözüm: Askıda değil bankta kitap

Eskişehir Kanlı Kavak Parkını gezen vatandaşlar bankların üstüne bırakılmış kitaplar görüyor. O kitaplar orada unutulmadı. Birileri, birileri belki okur diye o kitapları oraya bırakıyor.

Eskişehir’de pahalı kitaplar için çözüm: Askıda değil bankta kitap
28 Ağustos 2023 Pazartesi 17:32

Eskişehir'de bir grup duyarlı vatandaş; okunan kitapları, kitap alamayan ve okuma isteği olan gençlerle buluşturmak amacıyla, Kanlıkavak Parkı'na, içerisindeki banklara bırakıyor. Vatandaşlar kitaplara iliştirdikleri notta ise kitap fiyatlarındaki artışı işaret ederek, “Bu kitap burada unutulmadı. Kitap fiyatlarının böylesine yükseldiği bu zamanda, bir grup arkadaş olarak okuduğumuz kitapları tanımadığımız ama okuma sevdalısı kişilerle paylaşmak istedik. Elinize geçen bu kitabı lütfen çekinmeden alın. Okuduktan sonra aynı şekilde siz de paylaşırsanız bizi mutlu edersiniz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.