BAŞKAN ADAYLARINDAN PARTİ İÇİ BARIŞ MESAJLARI

CHP Tepebaşı İlçe örgütü için başkanlık yarışına giren Atilay Dalgıç, polemiklere izin vermeyeceğini belirtirken, Yalçın Komşu, kimseye küsmeyeceğini söyledi.

BAŞKAN ADAYLARINDAN PARTİ İÇİ BARIŞ MESAJLARI
26 Kasım 2017 Pazar 15:38

DALGIÇ “POLEMİKLERE İZİN VERMEYECEĞİZ”

Parti içi polemiklere kesinlikle izin vermeyeceklerini vurgulayan Atilay Dalgıç, “Tüm enerjimizi, dış mücadeleye yöneltip, parti içi polemiklerin ve çekişmelerin içine kesinlikle girmeyeceğiz. Tepebaşı’nda sevgi ile yönetildiğinde nelerin başarılabildiğini gösteren, yaşayan bir model dururken, kavga ile yol alma anlayışını kesinlikle benimsemeyeceğiz. Seçilmemiz halinde, tercih noktasında her zaman demokrasinin yanında olacağız. Partililerin iradesinin yönetime yansıması için gerekli mücadele içinde hareket edeceğiz. Örneğin ön seçimi savunmak boynumuzun borcu olacak. Partilerin sürekli yenilenmeye ihtiyacı var. Yeni üyelerle, özellikle gençlerle ve kadınlarla partiyi büyütme hedefindeyiz” dedi.

KOMŞU “BEN KİMSEYE KÜSMEM”

Örgütün aktif şekilde sahada çalışması gerektiğine dikkat çeken Yalçın komşu ise, seçildiği taktirde parti içerisinde yapacağı çalışmalardan bahsetti. Deneyimlerini ve bilgi birikimlerini göz önünde bulundurarak aday olma kararı verdiğini ifade eden Komşu, “Örgüt daha aktif olmalı. Ben tek başıma başarıya götüremem. Yönetimin tamamıyla, gönüllülerle olur bu. Mutlaka üye komisyonu, seçim komisyonu kurmalıyız. Tüm üyelerimize ulaşmalıyız. Genel merkezin ürettiği politikalar da çok önemli. onları da baz alarak çalışmalıyız. Kongre dönemlerinde kırgınlıklar oluyor. Bunların olmamasını temenni ediyorum. Beni herkes bilir. Ben bugüne kadar hiçbir belediye başkanına, milletvekiline, partili bir büyüğüme saygısızlık yapmadım. Görev alsam da almasam da partim için çalışmaya devam edeceğim. Benim küsmek gibi bir alışkanlığım yoktur. Kaybedersem bile yönetime gelen arkadaşlarıma projelerimi, fikirlerimi sunacağım” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.