ES ES BU GÖMLEĞE SIĞMAZ

Dile kolay gırtlağa kadar borç, yönetimsel anlamda yaşanan boşluk, geleceğe ilişkin kaygıları sırtlarına alarak rakibin karşısına çıkan Eskişehirspor taraftarının desteği ile 1-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan ile ayrılmayı başardı.

ES ES BU GÖMLEĞE SIĞMAZ
26 Kasım 2017 Pazar 17:34

Karşılaşmanın 56. dakikasında Süleyman’ın attığı gol ile 1-0 mağlup duruma düşen Kırmızı Şimşekler, taraftarlarının bitmek bilmez enerjisine karşılık vererek maçın bitimine 4 dakika kala oyuna sonradan giren Hasan Ayaroğlu’nun golü ile skoru eşitledi.  Eskişehirspor kelimenin tam anlamı ile kaos ortamında hazırlıklarını yaptığı karşılaşmada geriye düşmesine rağmen aldığı bir puan ile kendisine biçilen gömleğe sığmayacağını bir kez daha gösterdi.

EN ANLAMLI BİR DAKİKA

Başlama vuruşundan sonra 1 dakika boyunca kendi yarı sahasında kümelenen Eskişehirsporlu futbolcular tribünlerden gelen desteğe bir dakika boyunca alkışlayarak karşılık verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.