Başka valilere benzemiyor

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Yıllar sonra valilik basın mensuplarını hatırladı...

Başka valilere benzemiyor
08 Ocak 2024 Pazartesi 12:52

Eskişehir Öğretmenevi’nde düzenlenen program konuşan Vali Aksoy, gazetecilerin yaptıkları çalışmaları çok önemsediklerini belirterek “Basın çalışanlarını mesai arkadaşı olarak görüyoruz. Gece gündüz demeden, yağmurda çamurda, nerede bir olay varsa basın mensuplarımız orada.  Özverili ve yoğun bir gayret içerisindeler. Gazeteleri, televizyonları, internet haberciliği ve ajansları ile diğer illere göre ortalamanın çok üzerinde bir gelişmişliğe sahip olan Eskişehir, basınıyla da oldukça güçlü bir şehir konumundadır” ifadelerini kullandı.

Eskişehir Valiliği’nin yürüttüğü çalışmalara da değine Aksoy, “Çocukların sokakta çalıştırılması ve dilenciliğin ortadan kaldırılmasına yönelik bizlere verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız tarafından benimsenmesi ve desteklenmesi konusunda önemli katkılarınız oluyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.