BAKAN VARANK LANDE’NİN ÜRETİM TESİSİNİ GEZDİ

Eskişehir'de bir takım ziyaretlerde bulunmak için gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa varan Lande'yi ziyaret etti.

BAKAN VARANK LANDE’NİN ÜRETİM TESİSİNİ GEZDİ
20 Haziran 2020 Cumartesi 15:09

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve TUBİTAK Başkanı Hasan Mandal; Eskişehir’in önemli üretim tesislerinden biri olan LANDE Fabrikasını ziyaret etti.  ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş’ın eşlik ettiği Varank, burada Lande’nin kısa bir süre önce kazandığı Horizon 2020 Avrupa Birliği Projesi hakkında bilgi aldı.

Sunucu ve veri merkezi kabinleri üreten Lande Rack Cabinet AB Ufuk2020 programında enerji alanında koordinatör olup hibe alan ilk Türk firması olmuştu. 3.6 milyon €'luk proje, yapay zeka destekli enerji yönetim sistemleri geliştirmeyi amaçlıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.