UZATMADA YIKILDIK

Ligde kalma adına umutları iyiden iyiye tükenen Eskişehirspor, liderlik için mücadele eden Erzurumspor’dan deplasmanında oldukça iyi mücadele etmesine rağmen karşılaşmanın 90+3’ünde gelen rakibin golüne engel olamadı. Karşılaşma Erzurumspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

UZATMADA YIKILDIK
20 Haziran 2020 Cumartesi 21:51

Silinen 15 puanın yanı sıra ciddi bir ekonomik krizle de mücadele etmek zorunda kalan Eskişehirspor Erzurum deplasmanın uzatma dakikalarında kalesinde gördüğü gol ile maçı puansız tamamladı. Pandemi nedeniyle verilen uzun aranın ardından yeniden sahalara dönen kırmızı şimşekler özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında ortaya koyduğu mücadeleci futbolu ile beğenileri topladı ancak mücadele Eskişehirspor’a puan getirmeye yetmedi. Genç file bekçisi Melih maç boyunca yaptığı kurtarışlarla dikkat çekti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.