AYŞE ÜNLÜCE: Sevgili Kemal Mandal amcamızı ziyaret ettik

Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde 45 yıla yakın süredir muhtarlık yapan Kemal Mandal, yılın ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce’yi misafir etti. Muhtarlar ile koordineli çalışmaya büyük önem verdiklerini ifade eden Ünlüce, Kemal Mandal’ın da Akcami Mahallesi için yıllardır büyük emekler verdiğini belirtti.

AYŞE ÜNLÜCE: Sevgili Kemal Mandal amcamızı ziyaret ettik
06 Ocak 2021 Çarşamba 12:26

Kent merkezi ve kırsal mahallelerde 539 mahalle muhtarı ile sürekli iletişim halinde olan ve mahallelerin talep, şikayet ve önerilerini Muhtarlık Şube Müdürlüğü aracılığı ile çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, muhtar ziyaretlerini de aralıksız sürdürüyor. Son olarak yılın ilk mesai günü olması sebebiyle Muhtarlık Şube Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Akcami Mahalle Muhtarı Kemal Mandal’ı ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, Eskişehir’e hizmet noktasında muhtarlar ile birlikte çalışmaya büyük önem verdiklerini belirtti. Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşan Ünlüce, paylaşıma Yeni yılın ilk mesai gününde 45 yıldır Akcami Mahallesinde muhtarlık yapan Sevgili Kemal Mandal amcamızı ziyaret ettik. Çay içtik, sohbet ettik, ne güzel anılar dinledik. Sağ olsun, var olsun!” notunu düştü.

2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde muhtarlıkları ziyaret etmeye devam edeceklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ünlüce, muhtarların da her zaman Eski Nikah Dairesi içerisinde bulunan Muhtarlık Şubesi’ne gelerek talep ve şikayetlerini iletebileceklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.