Ayşe Ünlüce: Diğer şehirlerde Eskişehir gibi olmak için ayaklanacaklar

CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Adayı Ayşe Ünlüce yaptığı konuşma ile salondakilere duygusal anlar yaşatırken, salondan Ayşe Başkan sesleri yükseldi. Ünlüce, “Eskişehir için kazanacağız. Geçmişimize güveniyorum, geleceğimize güveniyorum” dedi.

Ayşe Ünlüce: Diğer şehirlerde Eskişehir gibi olmak için ayaklanacaklar
27 Ocak 2024 Cumartesi 18:07

Türkiye’deki pek çok şeyin hikayesi olduğunu belirten Ünlüce, bu hikayelerin talan edildiğini belirterek başladığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: Bu şehri yaşatacak kadro huzurlarınızda. Hepsine başarılar diliyorum. Eskişehir’imizi daha da yukarılara taşımak için bu görevi layık gören herkese teşekkür ederim. Kendimize çok güveniyoruz. Hayatımız, gururumuz, geleceğimiz Eskişehir diyorum. Kadın adayları çok destekleyen başkanımız Özgür Özel’e, yolumu, önümü açan Yılmaz Hocama, adaylığım açıklandığı ilk günden beri bana abilik yapan Ahmet Ataç, Kazım Kurt’a, değerli il başkanıma, ilk günden beri beni destekleyen oğullarım Ata ve Araz’a ve aramızda olsaydı benimle çok gurur duyacak değerli, canım eşim Aydın Ünlüce’ye çok teşekkür ederim. Eskişehir için kazanacağız. Geçmişimize güveniyorum, geleceğimize güveniyorum. Diğer şehirlerde Eskişehir gibi olmak için ayaklanacaklar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.