Nebi Hatipoğlu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ateş püskürdü

CHP genel Başkanı Özgür Özel isim vermeyerek, Nebi Hatipoğlu’na sert sözlerle yüklenmişti. Özel’e Hatipoğlu’ndan yine sert bir yanıt geldi.

Nebi Hatipoğlu CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e ateş püskürdü
27 Ocak 2024 Cumartesi 18:49

Hatipoğlu’na yönelik olarak, Bir yıl önce Eskişehirlileri kandırıp onların oylarını alıp, makam mevki için Eskişehir'i satan birisine en büyük cevabı 31 Mart’ta vereceğiz” diyen Özgür Özel’e Hatipoğlu’ndan yanıt gecikmedi. Özel’i Kılıçdaroğlu ve Yılmaz Büyükerşen’e kumpas kurmakla suçlayan Hatipoğlu, Özel’i hadsizlikle suçladı. Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Kendi genel başkanına, kendi büyükşehir belediye başkanına kumpas kurmuş zatın, çıkıp Eskişehirlilere ders vermeye ne hakkı ne de haddi var.

31 Mart'ta Eskişehir bakalım kendi öz evladının mı, yoksa yönetemediği İstanbul'dan kentimizi dizayn etmeye kalkanların kayyumunun mu arkasında duracak?

Her türlü kutuplaştırma çabası Eskişehir'de geçersizdir. Ben her hemşehrime fayda sağlama, hayatına olumlu anlamda dokunma niyetinde ve çabasındayım.

Siyasi nezakete örnek teşkil eden kampanya sürecimiz bu şekilde devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mazlum Güvenir - 3 ay önce
Aldatan çoğaldı, yalan söyleyen çoğaldı, verdiği sözü tutmayanlar çoğaldı, güven duygumuz sürekli sarsılıyor. Hayat gerçekten çekilmez oldu. Sayın Nebi Hatip oğlu üzgünüm ama sizde bize yalan söylediniz, bizi aldattınız, güven duygumuzu sarstınız. Sayın Özgür Özel haklı.