Ayşe Ünlüce: Bayrağı daha ileri taşıyacağıma söz veriyorum

CHP Eskişehir Büyükşehir Başkan Adayı Ayşe Ünlüce aday gösterilmesi sonrası ilk mesajını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlüce, “ Yılmaz Hocamızdan alacağımız bu bayrağı onun vizyonu ve değerleri doğrultusunda çok daha ileriye taşıyacağım” dedi.

Ayşe Ünlüce: Bayrağı daha ileri taşıyacağıma söz veriyorum
11 Ocak 2024 Perşembe 18:00

Eskişehir Büyükşehir Başkan adayı olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Ünlüce, “Hocamız Yılmaz Büyükerşen’in 25 yıldır verdiği emekle Türkiye’de örnek gösterilen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalışmak beni son derece heyecanlandırıyor. Yılmaz Hocamızdan alacağımız bu bayrağı onun vizyonu ve değerleri doğrultusunda çok daha ileriye taşıyacağım. CHP Parti Meclisimize, Genel Başkanımız Özgür Özel’e, MYK Üyelerimize verdikleri bu görev için çok teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde güzel şehrimiz için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail - 4 ay önce
Lıyakata önem verirseniz hangi siyasi taraftan olursa olsun eğer işinin uzmanıyla çalışırsanız başarısını her şey Eskişehir için geleceğe örnek bir şehirbırakmak
Avatar
ZAFER KAYNK - 4 ay önce
UMARIM DEDİĞİNİZ GİBİ OLUR,HAYIRLI OLSUN DİYECEĞİM LAKİN.................
Avatar
İlhami GÜNEŞ - 4 ay önce
Nazik mütevazı aklı selim güzel insan yakisirrrr ALLAH CC yar yardimcisi olsun hayırlısı ise....
Avatar
sel - 4 ay önce
bürodan çalışmaya devam