ESO’dan ETO’ya yanıt: Vizyon, misyon ve hizmetleri şehrin geneline yaymaya devam edeceğiz

Gün içinde yaptığı açıklama ile ESO’yu hukuksuz üye yapmakla suçlayan ETO’ya Eskişehir Sanayi Odası’ndan yanıt geldi.

ESO’dan ETO’ya yanıt: Vizyon, misyon ve hizmetleri şehrin geneline yaymaya devam edeceğiz
11 Ocak 2024 Perşembe 18:13

Yapılan yazılı açıklamada “Eskişehir Sanayi Odası’nın bünyesine “Üye Olma Niteliğine Haiz” yeni üyeler katmasının tek amacı Eskişehir Sanayi Odası’nın vizyon, misyon ve hizmetlerini şehrin geneline yayıp üretim, istihdam, yatırım ve ihracatı arttırarak şehrimize katkı sunmaktır. Bu misyonumuzu kanunların bize verdiği yetki ile yılmadan ve yorulmadan devam ettireceğiz” denildi.

ETO tarafından yapılan yazılı açıklamada "Eskişehir Sanayi Odası üye sayısını artırmak için ne yazık ki etik olmayan bir yola tevessül etmiştir” denilmişti Sanayi Odası’ndan ETO’nun bu iddiasına yanıt gecikmedi. ESO tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:  Eskişehir Sanayi Odası, kurulduğu günden bu yana üretimi arttırmak, istihdamı üst seviyeye çıkartmak, ihracat rakamlarını ülke ortalamasının üstüne çıkartmak adına yılmadan ve yorulmadan çalışmaktadır.

Eskişehir Sanayi Odasına üye olma onur ve gururunu yaşayan firmalarımızla beraber ortak ülkümüz bu temeller doğrultusundadır. Bu doğrultuda ülkemize ve şehrimize artı değer katmak için bu çalışmaların şehrin her noktasına yayılması da kanunen Eskişehir Sanayi Odası’na verilmiş ulvi ve yasal ( 5174 Sayılı Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği ve Odalar VE Borsalar Kanunu; Madde: 9-10) bir görevidir.

Eskişehir Sanayi Odası’nın bünyesine “Üye Olma Niteliğine Haiz” yeni üyeler katmasının tek amacı Eskişehir Sanayi Odası’nın vizyon, misyon ve hizmetlerini şehrin geneline yayıp üretim, istihdam, yatırım ve ihracatı arttırarak şehrimize katkı sunmaktır. Bu misyonumuzu kanunların bize verdiği yetki ile yılmadan ve yorulmadan devam ettireceğiz.

Eskişehir üretecek, Türkiye büyüyecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif ergün - 4 ay önce
Bizde büyük sabırla üye olmak isteriz