Avşar Çiftliği Pastırmaları

Avşar Çiftliği Pastırmaları
15 Mart 2021 Pazartesi 12:13

Pastırma Türk kültüründe oldukça büyük bir yere sahip yiyeceklerden bir tanesidir. İşlenmiş bir et türü olan pastırmanın, diğer etlere göre besin değeri oldukça yüksektir. Ayrıca sindirim sistemini düzenlemesi, iştah açması, bağışıklık sistemini güçlendirmesi, yüksek protein içermesi ve kolesterolü olumlu yönde etkilemesi ile pastırma sağlık açısından oldukça önemli bir besindir. Bu noktada Avşar Çiftliği sizler için 1988 yılından itibaren, uzmanlık alanları olan pastırma besinini tamamen doğal ortamlar ile hazırlayarak kapınıza kadar getirmektedir.

Pastırma Çeşitleri

Besin değeri olarak oldukça yüksek değerlere sahip olan pastırmanın farklı çeşitleri mevcuttur. Bunları sırası ile söyleyecek olursak; yağlı, yağsız, bonfile, çemenli, yemeklik ve gurme gibi farklı farklı pastırma türü bulunmaktadır. Bunlardan en çok tercih edilenleri ise yemeklik ve gurme pastırma türleridir. Avşar çiftliğinin yemeklik pastırmaları, tamamen katkısız yemler ile besledikleri hayvanları ile elde ettikleri kırmızı etlerle özenli bir şekilde hazırlanmaktadır.

Gurme pastırma ise, tamamen özel baharat ve kurutma yöntemleri ile hazırlamış oldukları, gurmelerden tam not almış lezzetli bir pastırma türüdür. Bu ürünlerden dilediğinizi seçerek Avşar Çiftliği sitesinden siparişinizi hızlı bir şekilde verebilirsiniz.

Pastırma Tüketimi Nasıl Olmalı?

Pastırmanın sağlık açısından önemli faydaları bulunduğu için uzmanlar tarafından da tavsiye edilen bir besindir. Fakat pastırma tüketimi yaparken belirteceğimiz bu noktalara mutlaka dikkat etmelisiniz. Öncelikle alacağınız pastırmanın tamamen doğal yollar ile üretildiğinden emin olmalısınız. Doğal ürünler ile beslenmek sağlığımız açısından oldukça önemlidir. Bir diğer önemli nokta ise pastırmayı yağda kızartmak yerine, yemeklerinizin içine koyarak pişirmenizi tavsiye ediyoruz. Yağ ile kızartıldığı zaman pastırma, içerisinde bulunan besin değerlerinin azalacağı için sağlığınız açısından faydalı bir seçenek olmayacaktır.

Bulunduğumuz konum itibari ile pastırma tüketimi et türleri arasında favori besinlerden biri olduğundan yemeklerde sık sık tercih edilmektedir. Yapım süreci bakımından işlenmesi ve diğer adımları ile pastırma yapımı ortalama 20 gün sürmektedir. Bu nedenle uzmanların da önerisi üzerine tamamen doğal yollar ile işlenmiş bir pastırma tüketmeniz daha sağlıklı olacaktır. Bu öneri ile, https://www.avsarciftligi.com/ olarak doğal yollar ile üretmiş oldukları pastırma türlerini hızlı bir şekilde sunmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.