ARINÇ, VALİ ÇAKACAK'I ZİYARET ETTİ

TBMM 22. Dönem Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Arınç, Eskişehir’de

ARINÇ, VALİ ÇAKACAK'I ZİYARET ETTİ
11 Ekim 2019 Cuma 14:55

Çeşitli programlara katılmak üzere Eskişehir’e gelen TBMM 22. Dönem Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Valiliğe gelişinde Vali Çakacak tarafından karşılanan TBMM 22. Dönem Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Arınç, ardından ziyaret anısına Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Vali Çakacak, TBMM 22. Dönem Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Arınç’ı Eskişehir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin ardından TBMM 22. Dönem Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Arınç, diğer programlarına katılmak üzere Valilik binasından ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.