SİVRİOĞLU CAMİ YENİDEN İBADETE AÇILDI

Vali Özdemir Çakacak, Odunpazarı İlçesi Dede Mahallesi İmamzade Sokak’ta yapımı tamamlanan tarihi Sivrioğlu Cami’nin açılışını gerçekleştirdi.

SİVRİOĞLU CAMİ YENİDEN İBADETE AÇILDI
11 Ekim 2019 Cuma 14:59

Camileri, insanların birlik ve beraberlik içinde toplandığı, huzur bulduğu yerler olarak nitelendiren Vali Çakacak, ilk inşası 13. yüzyıla dayanan Sivrioğlu Cami’nde, Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğünce kapsamlı bir yenileme çalışması yapıldığını ve çalışmaların kısa bir sürede tamamlanarak caminin ibadete açıldığını söyledi.  

Camileri birliğin ve beraberliğin pekiştiği, huzurun ve sükûnetin sağlandığı yerler olduğunu söyleyen Vali Çakacak, konuşmasından sonra beraberindekilerle birlikte dualar eşliğinde Sivrioğlu Cami’nin açılışını yaptı.

Açılışın ardından Vali Çakacak ve beraberindekiler cuma namazını Sivrioğlu Cami’nde kıldı. Namazın ardından vatandaşlara nohutlu pilav ve lokma tatlısı ikram edildi.

Yenilenen Sivrioğlu Cami’nin açılışına Vali Çakacak’ın yanı sıra; İl Müftüsü Bekir Gerek, Kütahya Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Aydın ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.